14.1 C
Sibiu
sâmbătă, 05 octombrie, 2024

Cadouri pentru copiii de la Grădinița Motiș, oferite de Echipa Galbenă

Știri din Județ

Cu ocazia Zilei Mondiale a Educației ce se sărbătorește astăzi, sâmbătă, 5 octombrie 2024 voluntarii Echipei Galbene au adus bucurie și zâmbete copiilor de la Grădinița Motiș din comuna Valea Viilor. Însoțiți de doamna Ministru Raluca Turcan și doamna Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, aceștia au distribuit pungi pline cu jucării, cărți, materiale didactice și dulciuri, demonstrând astfel aprecierea pentru munca dedicată a profesorilor și importanța educației timpurii.

„La muți ani, dragi profesori! La muți ani, dragi elevi!

Responsabilitatea de a educa generațiile viitoare nu este deloc ușoară, așa că Ziua Mondială a Educației este o ocazie excelentă de a arăta recunoștință tuturor profesorilor care ne-au modelat mintea și caracterul.

Publicitate

Astăzi, de Ziua Educației, voluntarii Echipei Galbene împreună cu doamna Ministru Raluca Turcan și doamna Daniela Cimpean – Presedinta Consiliului Judetean Sibiu,au adus zâmbetul pe chipurile copiilor de la Gradinita Motis, din comuna Valea Viilor, dăruindu-le pungi pline cu jucării, cărți ,materiale didactice și dulciuri.

Știm că educația timpurie înseamnă foarte multă iubire, înseamnă descoperirea lumii prin joacă și că impactul experiențelor pozitive din copilărie contribuie din plin la dezvoltarea viitorului adult. De aceea credem că aceste cadouri reprezintă nu doar un simplu act de generozitate, ci și o frumoasă oportunitate de a influența și încuraja dezvoltarea armonioasă a celor mici.

Facem totul din suflet pentru suflet! Chiar dacă vremea nu a fost deloc favorabilă, nu ne-a oprit să fim în mijlocul comunității, acolo unde orice fapta bună făcută la timpul potrivit, poate schimba destine” – a scris pe pagina de Facebook Alina Si Sorin Huciu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Adolescenți sibieni în dialog cu actorii la teatru

Accident mortal pe Valea Oltului, lângă Racovița

Fetele de la FC Hermannstadt au cedat la Bistrița

Fetelele de la AcroDance Sibiu sunt campioane europene

5 sfaturi utile pentru protejarea articulațiilor

Un nou egal pentru ACS Mediaș în liga a treia