14.1 C
Sibiu
sâmbătă, 05 octombrie, 2024

„Laudate Dominum”: Concert extraordinar de muzică sacră la Sibiu

Știri din Județ

Concertul de muzică sacră intitulat „Laudate Dominum”, organizat de Filarmonica de Stat Sibiu, a avut loc vineri, 4 octombrie 2024, de la ora 20.00, la Biserica Romano-Catolică „Sf. Treime” – Piața Mare. Vocea inegalabilă a sopranei Elena Moșuc, deținătoarea distincției „Oscar della lirica”, a încântat publicul, fiind acompaniată la orga Hesse de Eduard Antal, organistul-titular al catedralei romano-catolice „Sfântul Iosif” din București.

Evenimentul, parte a Sibiu Opera Festival 2024, a fost o adevărată sărbătoare a muzicii, aducând pace, zâmbete și chiar lacrimi de emoție celor prezenți. „Muzica este cea mai pură formă de rugăciune!”, au scris reprezentanții Filarmonicii într-o postare pe Facebook.

Vă invităm să (re)trăiți emoțiile serii trecute, surprinse de Alex Damian!

Publicitate

Evenimentul a fost organizat de Filarmonica de Stat Sibiu în parteneriat cu Paroecia Catholica Romana Sanctissimae Trinitatis – Cibinium, sub auspiciile Sibiu Opera Festival 2024. Acțiunile Filarmonicii Sibiu sunt posibile cu finanțarea oferită de Consiliul Judetean Sibiu. Proiect co-finanțat de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Culturală 2024 și susținut de Ministerul Culturii. Partener de mobilitate: Autoklass | Official Home of Mercedes-Benz. Parteneri media principali: TVR Cultural, Radio România Cultural.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Adolescenți sibieni în dialog cu actorii la teatru

Accident mortal pe Valea Oltului, lângă Racovița

Fetele de la FC Hermannstadt au cedat la Bistrița

Fetelele de la AcroDance Sibiu sunt campioane europene

5 sfaturi utile pentru protejarea articulațiilor

Un nou egal pentru ACS Mediaș în liga a treia