15.2 C
Sibiu
sâmbătă, 05 octombrie, 2024

Primul autocamion blocat pe strada Viitorului din Sibiu. A scăpat doar cu câteva „julituri”

Știri din Județ

Limitatorul de înălțime instalat pe strada Viitorului din Sibiu, dă în continuare mari bătăi de cap autocamioanelor. Joi seara, traficul rutier a fost blocat total, preț de câteva minute, după ce un autocamion a rămas blocat.

Din fericire, traficul rutier a fost decongestionat rapid, autocamionul scăpând doar cu câteva „julituri”. Șoferul a fost nevoit să coboare la maxim pernele de aer ale autocamionului, deși înălțimea acestuia nu depășea 4 metri. Totuși, șoferii unor astfel de autovehicule trebuie să țină cont de faptul că, pe sub Podul de pe strada Viitorului, înălțimea maximă admisă este de 4 metri. În caz contrar, aceștia riscă să defecteze atât limitatorul cât și vehiculul.

Publicitate

Închisă un an de zile pentru lucrări capitate, strada Viitorului a fost într-un final redeschisă circulației auto, dar și celei pietonale. Investiția de aproximativ 2.5 milioane de euro se regășete în lărgirea și refacerea integrală a părții carosabile, lungă de 350 de metri. Totuși, deși se anunța cu mare fast faptul că pe strada Viitorului vor putea circula autobuze sau alte autovehicule cu înălțimea maximă de 4 metri, pozele din teritoriu arată o problemă clară la poziționarea limitatorului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Fetele de la FC Hermannstadt au cedat la Bistrița

Fetelele de la AcroDance Sibiu sunt campioane europene

5 sfaturi utile pentru protejarea articulațiilor

Un nou egal pentru ACS Mediaș în liga a treia