Pacienţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu şi personalul medical de gardă vor beneficia de un meniu special în zilele de sărbătoare, pentru a adăuga o notă de căldură şi familiaritate chiar şi în aceste momente mai puţin plăcute.
Echipa medicală a SCJU Sibiu şi SC Bliss SRL, operatorul economic care prestează serviciile de catering, alături de întregul colectiv al spitalului, depun eforturi pentru a le oferi pacienţilor nu doar tratamente eficiente, ci şi o experienţă cât mai plăcută în aceste zile speciale. Astfel, pentru ca şi pacienţii internaţi să poată simţi bucuria sărbătorilor de iarnă, li s-a pregătit un meniu special de Crăciun şi Revelion, adaptat nevoilor fiecăruia. Astfel, în data de 25 decembrie, pacienţii (cei cărora regimul alimentar recomandat le permite acest lucru) vor primi sarmale cu smântână şi mămăligă sau piure cu copănele de pui şi sfeclă la masa de prânz, iar la desert vor avea cozonac. De asemenea, cu toţii vor primi câte o portocală, care cu siguranţă le va aduce parfumul Crăciunului în saloane.
În prima zi din noul an, meniul va consta în friptură de porc cu piure şi sfeclă, acolo unde regimul permite, iar pacienţii cu diabet vor primi copănele de pui în locul fripturii. Şi de această dată vor fi oferite portocale, pentru a completa atmosfera de sărbătoare.