Un nou spațiu dedicat momentelor speciale s-a inaugurat astăzi în orașul Cisnădie. Sala de evenimente „Thyme by Chef Lorant” aflată pe strada Transilvania nr. 1, în cadrul Hotelului Epic Centrum, promite să devină un punct de atracție pentru cei care își doresc să organizeze nunți, botezuri sau petreceri, într-un cadru elegant și modern.

Un proiect de echipă și un vis pentru viitor
Managerul executiv al proiectului, cheful bucătar, Erdei Lorant, binecunoscut publicului din emisiunea Chef la cuțite, a vorbit despre dorința de a crea nu doar un spațiu pentru evenimente, ci o experiență completă pentru fiecare familie. Alături de el, Mihai Marinescu, manager general al proiectului și administrator al companiei „Vaca Lou”, a subliniat importanța acestei investiții pentru comunitatea din Cisnădie. Aceștia au beneficiat de sprijinul colaboratorilor: Cofetăria „Alma Cake”, „Pasha Men’ s Wear”, „House of Brides”, care împreună au transformat inaugurarea într-un adevărat spectacol al bunului gust.
La eveniment a participat și primarul orașului Cisnădie, Mircea Orlățan, care a adus vești așteptate de comunitate: redeschiderea în curând a drumului de acces dintre cartierul Arhitecților și Cisnădie, precum și introducerea transportului public. O veste care a fost primită cu aplauze, semn că inaugurarea a adus nu doar un nou spațiu de evenimente, ci și speranță în dezvoltarea orașului.


Eleganță și rafinament
Noua sală de evenimente impresionează prin designul modern și capacitatea generoasă de 130-150 de locuri. Hotelul dispune și de sala de la subsol care impresionează și aceea prin eleganță, dar cu o capacitate mai redusă de 50-70 de locuri, perfectă totuși, pentru cine își dorește o nuntă, un botez sau o petrecere restrânsă.
Hotelul dispune și de o terasă și o curte spațioasă, care completează experiența, oferind invitaților aer curat și momente de relaxare, alături de o parcare generoasă pentru oaspeții care aleg să vină cu mașina.

Thyme by Chef Lorant: Locul unde amintirile prind viață!
Invitații au apreciat nu doar decorul spectaculos, ci și preparatele culinare pregătite cu grijă de echipa coordonată de Chef Lorant. „Toată lumea a fost mulțumită”, au declarat organizatorii, subliniind că deja au avut loc evenimente reușite în această sală, înainte de inaugurarea oficială și speră să fie și pe viitor o alegere pentru doritori.









