A furat un card bancar și s-a răsfățat cu 6104 lei

Publicitate

La data de 16 octombrie, un sibian a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos. 

Publicitate

În fapt, în perioada 04 – 05 septembrie, ar fi sustras un card bancar dintr-un autoturism, card bancar pe care l-ar fi utilizat ulterior în efectuarea mai multor tranzacții în diferite magazine din municipiul Sibiu și comuna Șelimbăr. Prejudiciul estimat este de 6104 lei. 

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au efectuat la data de 16 octombrie o percheziție la domiciliul unui sibian bănuit de săvârșirea acestei fapte, în urma căreia au fost identificate mai multe bunuri (tapet, materiale de construcții, articole de îmbrăcăminte, cuțit de vânătoare), cu privire la care există suspiciunea rezonabilă că ar fi fost achiziționate cu cardul bancar furat.

Având în vedere probatoriul administrat, sibianul, în vârstă de 33 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos.  

În cursul acestei zile, bărbatul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale continuă cercetările. 

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *