spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

„Cui i-e frică de Virginia Woolf?” la Festivalul Național de Teatru

Știri din Județ

Publicitate

Cui i-e frică de Virginia Woolf?” la Festivalul Național de Teatru

Două reprezentații cu casa închisă, sâmbătă și duminică

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu prezintă sâmbătă, 19 octombrie 2019, de la ora 20:30 și duminică, 20 octombrie 2019, de la ora 18:30, la Teatrul Bulandra, Sala Toma Caragiu, în cadrul Festivalului Național de Teatru, unul dintre cele mai noi spectacole din repertoriu: „Cui i-e frică de Virginia Woolf”, regia Andrei și Andreea Grosu, scenografia Vladimir Turturica.

Cui i-e frică de Virginia Woolf?

Cui i-e frică de relațiile familiale? Cui i-e frică de relațiile conjugale? Cui i-e frică de femei și bărbați prea obosiți de viață? Cui i-e frică de amabilitățile de suprafață? Cui i-e frică de sinceritate? Cui i-e frică de jocuri „nevinovate”? Cui i-e frică de Martha și George? Sau de musafirii lor, Nick și Honey, care nici măcar nu bănuiesc ce noapte îi așteaptă? Cui i-e frică de mame și de tați? Sau de fiii absenți? De întâlnirile nocturne înecate în alcool? Sau de replicile incisive care mușcă din tine, „până la măduvă”? Spectacolul „Cui i-e frică de Virginia Woolf”, de Edward Albee, îi are în distribuție pe Ofelia Popii, Marius Turdeanu, Cezara Crețu și Alin Turcu.

La Sibiu, spectacolul „Cui i-e frică de Virginia Woolf?” se va juca pentru ultima dată în acest an sâmbătă, 16 noiembrie 2019, de la ora 19:00, la TNRS – Sala Mare. Informații pe larg despre programul de spectacole și bilete online, zero comision, pe site-ul oficial al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu.

A 29-a ediție a Festivalului Național de Teatru se va desfășura la București, între 18 și 27 octombrie 2019, director: Marina Constantinescu.

Motto-ul acestei ediții: Teatrul, clipa magică a istoriei

Proiect cultural finanţat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale şi Primăria Municipiului Bucureşti

Producători: UNITER – Uniunea Teatrală din România, Centrul Cultural Expo Arte, Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti

Partener: Institutul Cultural Român

Sponsori: HelpNet, MOL România, DEDEMAN, Domeniile Blaga

Toate informațiile: www.fnt.ro

Bilete la spectacole: www.mystage.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

LOAMNEȘ: Investiții masive în școli

Rășinariul are capelă mortuară la standarde