0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

A lovit un copil cu mașina și a plecat mai departe. A declarat că nu l-a văzut

Știri din Județ

La data de 21 octombrie, în jurul orei 14,45, la sediul Biroului Rutier Sibiu s-au prezentat un minor în vârstă de 11 ani, însoțit de părinți, copilul declarând că, în jurul orei 14,20, a fost victima unui accident rutier produs de către un șofer care a părăsit locul faptei.

Copilul a fost transportat la spital unde a primit îngrijiri medicale fără a rămâne internat.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că, în jurul orei 14,20, pe strada Cibinului din municipiul Sibiu, un conducător auto aflat la volanul unui autoturism nu a acordat prioritate și a acroșat un copil în vârstă de 11 ani, aflat în traversarea regulamentară a părții carosabile, pe trecerea pentru pietoni amplasată la intersecția cu strada Târgu Fânului. Imediat după producerea accidentului, șoferul și-a continuat deplasarea.

În jurul orei 16,00, conducătorul auto a fost identificat la domiciliul său din municipiul Sibiu. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 64 de ani, acesta declarând că nu a sesizat că l-ar fi acroșat pe minor, din acest motiv continuându-și deplasarea.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș