spot_img
15.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

La Nocrich se investeşte într-o maşină de teren şi asfalt „popular”

Știri din Județ

Publicitate

Primăria Nocrich a cumpărat la începutul lunii octombrie o maşină de teren FORD RANGER cu 33.700 lei. Primarul liberal Ionel Vişa a dispus achiziţia pentru binele mers al comunei. Primăria mai deţine şi un Duster destul de nou.

În această vară primarul Vişa a fost în centrul unui scandal de presă după ce Autoritatea Națională pentru Integritate (ANI) a constatat că acesta și-a angajat fiica pe postul de consilier personal contrar legislației.  În vară primarul a organizat concurs pentru ocuparea postului de consilier personal la care a participat un singur candidat Marca Emilia Claudia.

Asfaltări şi reparaţii drumuri pe muzică populară

Dar investiţiile în maşini sunt minore. Anul acesta primarul Vişa s-a mobilizat şi a contractat servicii de topografie, urbanism şi asfaltări. Cele de asfaltări şi reparaţii drumuri comunale ne-au atras atenţia. Favorită la contracte a fost fima Vox Maris Srl, care a primit tot ce înseamnă asfaltare şi reparaţii drumuri la Nocrich anul acesta. Firma este controlată de Gabriela Nistor, cunoscută cântăreaţă de muzică populară. Ea mai are o investiţie majoră: hotelul Select din Sibiu unde este asociată cu un „greu” al construcţiilor pe bani publici: Ioan Domnariu.

Conform ofertei Vox Maris Srl s-a asfaltat sau reparat drumurile Nocrichului cu 48 de lei pe metru pătrat. Şi firma a primit de la Primăria Nocrich 5 contracte directe în valoarea totală de 806.016 lei, adică 170.000 de euro.

FOTO: Achiziţie FORD Ranger

Foto: O maşină de teren FORD RANGER din 2008 de vânzare pe internet

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…