19.1 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

La Nocrich se investeşte într-o maşină de teren şi asfalt „popular”

Știri din Județ

Primăria Nocrich a cumpărat la începutul lunii octombrie o maşină de teren FORD RANGER cu 33.700 lei. Primarul liberal Ionel Vişa a dispus achiziţia pentru binele mers al comunei. Primăria mai deţine şi un Duster destul de nou.

În această vară primarul Vişa a fost în centrul unui scandal de presă după ce Autoritatea Națională pentru Integritate (ANI) a constatat că acesta și-a angajat fiica pe postul de consilier personal contrar legislației.  În vară primarul a organizat concurs pentru ocuparea postului de consilier personal la care a participat un singur candidat Marca Emilia Claudia.

Publicitate

Asfaltări şi reparaţii drumuri pe muzică populară

Dar investiţiile în maşini sunt minore. Anul acesta primarul Vişa s-a mobilizat şi a contractat servicii de topografie, urbanism şi asfaltări. Cele de asfaltări şi reparaţii drumuri comunale ne-au atras atenţia. Favorită la contracte a fost fima Vox Maris Srl, care a primit tot ce înseamnă asfaltare şi reparaţii drumuri la Nocrich anul acesta. Firma este controlată de Gabriela Nistor, cunoscută cântăreaţă de muzică populară. Ea mai are o investiţie majoră: hotelul Select din Sibiu unde este asociată cu un „greu” al construcţiilor pe bani publici: Ioan Domnariu.

Conform ofertei Vox Maris Srl s-a asfaltat sau reparat drumurile Nocrichului cu 48 de lei pe metru pătrat. Şi firma a primit de la Primăria Nocrich 5 contracte directe în valoarea totală de 806.016 lei, adică 170.000 de euro.

FOTO: Achiziţie FORD Ranger

Foto: O maşină de teren FORD RANGER din 2008 de vânzare pe internet

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic