Implicați în rezolvarea problemelor din comuna Șelimbăr

Știri din Județ

Alianța USR PLUS Șelimbăr se implică în problema grădinițelor și creșelor din Șelimbăr

Alianța USR PLUS Șelimbăr se implică în problema grădinițelor și creșelor din comună. În bugetul pe acest an, în comuna Șelimbăr erau planificate 4 grădinițe, care să cuprindă și grupe de creșă. De fapt, studiind bugetele pe ultimii 4 ani, vedem că este o promisiune care se repetă de la an la an, iar singurul pas concret a fost comasarea unor terenuri și niște poze în Photoshop, care promit o clădire unde masa copiilor este preparată lângă grupul sanitar.

Alianța USR PLUS Șelimbăr, încă de la înființarea filialelor locale ale celor două partide, a promis că se va implica în proiectele de importanță pentru comunitate. astăzi anunțăm lansarea oficială a proiectului „O semnătură pentru copilul tău”. Împreună cu echipa din Șelimbăr, colegul nostru, Valentin Asproiu și-a asumat să ducă pe masa Consiliului Local Șelimbăr un proiect de hotărâre în privința proiectării și, apoi, constituirii unei grădinițe cu grupe de creșă în Cartierul Tineretului.

Proiectul cuprinde toate datele necesare proiectării unei grădinițe cu 3 grupe de copii și 2 grupe dedicate pentru creșă. Clădirea este concepută să aibă cantină proprie, cu loc de luat masa, locuri separate de dormit și activități, pentru grupele de creșă, și toate celelalte utilități necesare. În total am asigura tot ce este nevoie pentru aproximativ 110 copii și totul într-un buget ce poate fi acoperit strict din fonduri locale. A fost alesCartierul Tineretului deoarece acolo este singurul teren disponibil ce poate fi utilizat cu acest scop, folosind pârghiile legale pe care le avem la dispoziție. Am ales să ne implicăm acum, pentru binele comunității, cu ceva concret, nu să așteptăm campania electorală, deoarece Șelimbărul are nevoie de astfel de proiecte cât mai rapid și nu condiționate de rezultatele unor alegeri.”, precizează Valentin Asproiu, inițiatorul proiectului, membru USR Șelimbăr.

Proiectul a fost depus astăzi la Primărie pentru a fi implementat și după ce va fi publicat spre informare publică va transmise formularul de semnături și Alianța USR PLUS Șelimbăr va da startul strângerii de semnături. Conform Codului Administrativ este nevoie de minim 600 de semnături valide pentru ca proiectul să ajungă pe masa Consiliului Local pentru a fi votat și apoi implementat. Alianța USR PLUS Șelimbăr a ales această metodă, a inițiativei cetățenești, pentru că noi suntem alături de cetățeni, discutăm și căutăm soluții la probleme lor. -a transmis într-un comunicat de presă Echipa USR PLUS Șelimbăr

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri