spot_img
11.8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Află numele violatorului de la Cristian! Două tinere violate sub amenințarea cuțitului

Știri din Județ

Publicitate

La data de 28 noiembrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 28 de ani, din localitatea Cristian, jud. Sibiu, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și tâlhărie.
În fapt, sibianul este bănuit că, la data de 28 noiembrie a.c., în jurul orei 01,30, ar fi întreținut raporturi sexuale prin constrângere, amenințare cu cuțitul, cu două tinere în vârstă de 23 și 24 de ani, în apartamentul acestora din municipiul Sibiu, după care ar fi sustras suma de 2.900 de lei din portofelele victimelor.

Ulterior, sibianul a fost prins și imobilizat de un bărbat, într-un apartament de pe raza localității Șelimbăr, unde ar fi încercat să comită aceleași fapte față de o altă tânără.
Sibianul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

ACTUALIZARE:

Numele violatorului de la Cristian este Fica Ioan Traian şi în această după masă a primit verdictul Judecătoriei Sibiu de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…