19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

USR Cisnădie: Dezbatere între candidaţii la primărie

Știri din Județ

Organizaţia USR Cisnădie a organizat în această seară la restaurantul „La Boier” o dezbatere deschisă publicului între cei doi potenţiali candidaţi ai partidului la funcţia de primar al oraşului. Rodica Velţan şi Liviu Coman şi-au prezentat pe scurt programele politice, apoi au răspuns întrebărilor celor din sală sau care urmăreau transmisia în direct pe Facebook.

SIBIU INDEPENDENT a fost singura organizaţie media prezentă la dezbatere. Temele abordate au vizat infrastructura, serviciile publice, sportul, cultura, mediul de afaceri şi ecologia.

În prezenţa a aproximativ 30 de cetăţeni, din care unii membri USR Cisnădie, cei doi candidaţi au prezentat diverse soluţii la problemele de astăzi ale Cisnădiei. Liviu Coman a abordat un ton molcom, a la Iohannis, cu un program mai mult axat pe Cartierul Arhitecţilor, unde şi locuieşte. Rodica Velţan s-a axat pe Cisnădia vatră şi pe problemele comunităţilor Arhitecţilor şi Cisnădioara.

Liviu Coman este medic psihiatru pediatru iar Rodica Velţan, economic, care la 18 ani a fost cel mai tânăr broker din România la Bursa de Mărfuri.

Conform procedurii stabilită în Alianţa USR-Plus, după ce ambele partide îşi stabilesc candidatul la o primărie se negociază sprijinul pentru un singur candidat.

VIDEO Dezbaterea USR Cisnădie

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri