spot_img
13.1 C
Sibiu
duminică, 26 mai, 2024
spot_img

USR Cisnădie: Dezbatere între candidaţii la primărie

Știri din Județ

Publicitate

Organizaţia USR Cisnădie a organizat în această seară la restaurantul „La Boier” o dezbatere deschisă publicului între cei doi potenţiali candidaţi ai partidului la funcţia de primar al oraşului. Rodica Velţan şi Liviu Coman şi-au prezentat pe scurt programele politice, apoi au răspuns întrebărilor celor din sală sau care urmăreau transmisia în direct pe Facebook.

Publicitate

SIBIU INDEPENDENT a fost singura organizaţie media prezentă la dezbatere. Temele abordate au vizat infrastructura, serviciile publice, sportul, cultura, mediul de afaceri şi ecologia.

În prezenţa a aproximativ 30 de cetăţeni, din care unii membri USR Cisnădie, cei doi candidaţi au prezentat diverse soluţii la problemele de astăzi ale Cisnădiei. Liviu Coman a abordat un ton molcom, a la Iohannis, cu un program mai mult axat pe Cartierul Arhitecţilor, unde şi locuieşte. Rodica Velţan s-a axat pe Cisnădia vatră şi pe problemele comunităţilor Arhitecţilor şi Cisnădioara.

Liviu Coman este medic psihiatru pediatru iar Rodica Velţan, economic, care la 18 ani a fost cel mai tânăr broker din România la Bursa de Mărfuri.

Conform procedurii stabilită în Alianţa USR-Plus, după ce ambele partide îşi stabilesc candidatul la o primărie se negociază sprijinul pentru un singur candidat.

VIDEO Dezbaterea USR Cisnădie

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Tunisian bătut la Sibiu. Autorii: trei sibieni!

Daniel Natea, aur la judo, la Jocurile IPA