10.2 C
Sibiu
marți, 27 februarie, 2024

Delicatese de sezon, cadouri unicat, produse handmade, și multe altele te așteaptă pe cea mai frumoasă strada din Sibiu

Știri din Județ

„Artsy” – târgul de handmade de pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu, strada Cetății, revine și în acest an, de data aceasta în două weekend-uri succesive, 6-8 decembrie și 13-15 decembrie, cu descoperiri noi, artizani care nu și-au mai prezentat creațiile la niciun alt eveniment public.

Go Wild!

 Tema ediției din acest an este “Go Wild”, cu semnificație dublă – iubim natura și o respectăm, folosim responsabil resursele ei și în același timp ne provocăm imaginația să atingă cote „sălbatice”. În această provocare, organizatorii au convocat doi artiști, fotograful sibian Alexandru Moga și ilustratorul George Roșu care vor proiecta lucrările lor în cadrul evenimentului, în sala mică a Filarmonicii de Stat Sibiu.

ArtsyHandmadeFair
ArtsyHandmadeFair
ArtsyHandmadeFair
ArtsyHandmadeFair
afis Artsy

Delicatese de sezon, ateliere, muzică live

Pe lângă călătoria în târâmul bunului gust cu care vizitatorii tradiţionali ai târgului s-au obişnuit deja, în cadrul acestei ediţii „Artsy” publicul va fi răsfăţat cu specialități de cafea, ceai, vin fiert, vafe belgiano-sibiene, sute de cadouri unicat, concerte live susținute de trupe locale și din țară: Pistol cu capse, Second Wave, Umbra, Nadayana, Balkan Taksim, Kings are Overrated, Om la lună, Elven Bird și ateliere pentru copii, părinți și bunici. În sala mică a Filarmonicii de Stat Sibiu, pe toată durata evenimentului, vor fi organizate ateliere de pictură pe sticlă, decorațiuni de brad, bombe de baie (produs cosmetic), roata olarului, coronițe din materiale reciclate, atelier de povești etc.

Detalii despre programul complet al concertelor și atelierelor, pot fi găsite pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/pg/artsyfair

„Artsy” este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu prin Agenda Culturală, organizată de Asociația Grey Projects și realizată cu sprijinul Filarmonicii de Stat Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Doliu în fotbalul sibian

Curățarea bucătăriei în 4 pași simpli

ÎPS Laurențiu a slujit la Gura Râului