19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Șoferii fără permis s-au “șmecherit” – prezintă unul străin și fals

Știri din Județ

La data de 9 decembrie, în jurul orei 20,30, pe DN 1, în afara localității Veștem, polițiștii rutieri au depistat un tânăr în vârstă de 24 de ani, din localitatea Arpașu de Jos, în timp ce conducea un autoturism deși nu deține permis de conducere. Mai mult decât atât, sibianul a prezentat polițiștilor un permis de conducere eliberat de o autoritate străină, care nu se regăsește în bazele de date ale deținătorilor de permis din afara țării.

Din nou băuți la volan

La data de 9 decembrie, în jurul orei 11,30, pe DN 7, în localitatea Tălmaciu, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Boița.  În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul este radiat din circulație din data de 8 decembrie.

La data de 9 decembrie, în jurul orei 20,30, pe strada Rusciorului din municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au testat alcoolscopic un conducător auto, sibian în vârstă de 62 de ani. Întrucât testarea a rezultat într-o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe numele șoferului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 9 decembrie, în jurul orei 23,30, în orașul Copșa Mică, un localnic în vârstă de 45 de ani a fost depistat conducând un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri