10.7 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Creative Buzz – Festival de produse handmade: un festin de culori, forme și arome

Știri din Județ

Crăciunul face ca inimile creative să bată din nou împreună, la Sibiu!

13-15 decembrie 2019, Biblioteca Astra corp B, Sibiu, zilnic între 10:00 și 20:00

Frumusețea iernii o trăim în luna decembrie la Creative Buzz! 

Evadează din lumea rece și anostă, și timp de 3 zile, vino să te scufunzi în experiența de basm a festivalului, unde te întâlnești cu meșteri faini, activități creative pentru toată familia, bazar vintage, toate în cea mai relaxantă atmosferă!

Un festin de culori, forme și arome, te vor răsfăța la Biblioteca Astra, cu meșteri artizani care te așteaptă cu bijuterii boeme,  decorațiuni nonconformiste, cosmetice artizanale, jucării pentru cei mici, toate lucrate manual, cu suflet și migală, ateliere de creație pentru toată familia, bazar BlackSheep Market și cauze sociale atât de necesare cumunității – Sus Inima și Asociația de Poveste.

targ
targ
DSC  scaled
MG  scaled
targ
targ
targ
AFis CB scaled
targ
targ

Vino în tihnă, pentru a încerca din toate delicatesele pregătite, pentru a savura o cafea proaspăt prăjită local și pentru a afla poveștile produselor realizate cu răbdare și iubire, de către artizani.

Ne place să credem că lucrurile frumoase se fac de către oameni, cu oameni! Iar acolo unde există dăruire și voință este doar o chestiune de timp pentru ca lucrurile să se producă, iar rezultatele să apară!

Cu multă culoare, 40 de expozanți din toată țara, care îți vor provoca simțurile, ateliere de creație,  muzică bună, cafea de specialitate și bunătăți locale, cauze sociale, voie bună și oameni deosebiți, te așteptăm zilnic între 10:00-20:00 la o nouă sesiune de shopping alternativ!

Creative Buzz este o experiență ce se simte din vârful degetelor, până în mijlocul pieptului plin de emoție!

Ești așteptat la Festival, mai ceva ca Moș Crăciun!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri