spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Săptămâna aceasta te așteaptă un spectacol pe cinste: „Bunica e forță”, la Teatrul Gong

Știri din Județ

Publicitate

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă marți, 17 decembrie, de la ora 18:00, spectacolul „Bunica e forță”, o producție a Centrului de Teatru Educațional „Replika”. 

„Bunica e forță” propune o incursiune tandră în istoriile personale ale celor care ne-au fost aproape în copilărie. Ale celor despre care știm mult, puțin sau aproape deloc. Ale celor care au inventat pentru noi o lume-joc în care anii se dau peste cap și ne fac, peste noapte, mari. Ale celor de care ne e uneori atât de dor încât ni le imaginăm copii ca să le avem mai mult timp cu noi. Spectacolul ne invită să ne întrebăm când s-a născut bunica, ce și-a dorit să devină când era mică, când a zburat bunica prima oară sau cine era bunica bunicii?

Bunica e forță” e un spectacol dedicat tuturor femeilor minunate despre care avem nevoie să aflăm mai multe, ca să ne descoperim sau pentru a ne cunoaște istoria. Spectacolul are o durată de aproximativ 45 de minute și este recomandat celor cu vârsta peste 9 ani. Acest spectacol a fost dezvoltat în cadrul proiectului multianual „Personal/Colectiv”, proiect co-finanțat de AFCN. 

Producător: Replika

Text: Mihaela Michailov și Ioana Petre

Distribuția:  Mihaela Rădescu, Silvana Mihai

Regia: Ioana Petre

Muzica: Alex Bălă

Scenografia: Gabi Albu

Coregrafia: Paul Dunca

Lighting design: Radu Apostol

Accesul la acest spectacol se face gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza unei rezervări pe email la ticketing@teatrulgong.ro sau direct la sediul teatrului, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 și 18:00, iar duminica între orele 10:00 și 11:30. 

Programul complet al teatrului poate fi accesat pe www.teatrulgong.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?