10.7 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Urnă imensă pentru fonduri sortite persoanelor afectate de cancer

Știri din Județ

Asociația „Sus Inima”, care a deschis la Sibiu primul centru de suport pentru pacienții oncologici, aduce în oraș o urnă de mari dimensiuni pentru a colecta fonduri necesare sprijinirii persoanelor afectate de cancer. Urna de un metru cub este amplasată în cinematograful CineGold din noul mall al Sibiului.

Facem tot posibilul pentru a veni în întâmpinarea celor afectați de cancer. Nevoile pacienților sunt mult peste așteptările noastre, iar Casa Sus Inima găzduiește doar o mică parte din pacienții care vin din afara Sibiului și au nevoie de cazare pentru a urma tratamentul de radioterapie. Activitatea noastră se bazează pe donații, de aceea venim cu diverse idei pentru a colecta fonduri, iar de această dată am apelat la o urnă gigantică”, spune Carmen Chindriș, cea care se ocupă de Asociația „Sus Inima”.

Asociația „Sus Inima” este o organizație de caritate nonguvernamentală, înființată în Sibiu, având ca scop sprijinirea persoanelor afectate de cancer, atât a celor diagnosticate, cât şi a familiilor şi îngrijitorilor lor. Dorința organizației este ca nimeni să nu treacă singur prin cancer.

Casa Sus Inima oferă un cămin pentru cei care vin din alte localități pentru a urma un tratament oncologic în Sibiu, personalului centrului numărând în prezent doi navigatori oncologici, un psiholog, un nutriționist si numeroși colaboratori. În plus, în Casa Sus Inima se organizează grupuri de suport psihologic clasic dar și prin art-terapie pentru pacienți.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri