17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

CSU SIBIU joacă astăzi de la ora 19:00 cu CSM Oradea

Știri din Județ

BC CSU Sibiu primește vizita celor de la CSM Oradea, în primul meci al noului an. Partida se va disputa astăzi, la Sala Transilvania, de la ora 19:00 și va fi transmisă LIVE pe DigiSport. Ultimele bilete se vor pune în vânzare de la ora 18:00, la casieria sălii.

Debutul lui 2020 le rezervă baschetbaliștilor sibieni o nouă întrunire, în fața propriilor fani, cu echipa CSM CSU Oradea, în cadrul etapei a XII-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. BC CSU Sibiu speră într-o victorie, deși sunt conștienți că misiunea nu va fi deloc ușoară. Înaintea partidei, Dan Fleșeriu a declarat: 

”Un meci important, care ar trebui să ne țină aproape de Oradea și de Cluj, în cazul unei victorii. Ne dorim evident acest lucru, suntem în efectiv aproape complet, mai avem jucători accidentați, dar ceilalți s-au pregătit foarte bine și vor face tot posibilul să facă un meci foarte bun. Evident că apărarea va conta mult. Am fost aproape de Oradea, de fiecare dată, în acest sezon. Să sperăm că 2020 vine cu vești bune și vom reuși, în sfârșit, să câștigăm împotriva lor”, a spus antrenorul BC CSU Sibiu. 

Ultimele bilete disponibile pentru această partidă se vor une în vânzare la casieria Sălii Translvania, de la ora 18:00. 

În următoarea etapă BC CSU Sibiu joacă tot pe teren propriu, cu BCM U FC Argeș Pitești, sâmbătă, 11 ianuarie 2020, de la 16:45. Biletele pentru meciul din etapa următoare se vor pune în vânzare online luni, 6 ianuarie, pe www.bc-csusibiu.ro/bilete și pe  www.komportor.ro  

Proiect cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2019.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri