Sibiul are o problemă cu persoanele care se masturbează în public

Tot mai multe cazuri de persoane care se masturbează fără rușine în spațiul public au devenit virale pe Facebook. Oamenii sunt revoltați de faptul că vulgaritatea a ajuns la ordinea zilei iar femeile se simt umilite și speriate de astfel de gesturi obscene. Locurile unde anumite persoane se masturbează prin Sibiu sunt diverse: parcuri, clădiri abandonate, străzi lăturalnice sau chiar în mijloacele de transport în comun. Totul……. fără rușine.

Publicitate

Din relatările martorilor, Poliția Sibiu îi indentifică pe autori dar nu au un temei legal puternic pentru a stopa acest lucru.

Publicitate

„As vrea sa fac un anunț dacă e posibil. Un bărbat azi la ora 14:40 se masturba în parcul Sub Arini la 20 de m de copiii care se dădeau cu sania! Am încercat să ii fac poză dar când m-a văzut și-a pus geaca pe cap și a fugit! Asta e tot ce am, aș vrea ca toată lumea să fie atentă la așa pedofili! Poate se sesizează și poliția ,cine știe …” a scris o femeie revoltată după ce a fost martoră la acest eveniment.

Publicitate

Postarea a înregistrat zeci de comentarii prin care sibienii dezaprobă astfel de practici și se arată revoltați de gestul bărbatului care se masturba fără pic de rușine la doar câtiva metri distanță de pârtia plină de copii.

„Din păcate nu ai cum să identifici individul. 😪😪 Sunt foarte mulți de genul acesta în Sibiu. Poliția nu le face nimic. Îi duce la secție și apoi îi eliberează. De câte ori nu am pățit în autobuzul 5 la înghesuială să facă asta.. Îmi este scârbă de societatea asta bolnavă.” a comentat un utilizator la postarea inițială.

You may also like...

1 Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *