Dosar penal pentru un șofer fără permis care a lovit o altă mașină și a fugit

Publicitate

Un bărbat este cercetat penal după ce polițiștii rutieri au constatat că la data de 6 decembrie 2019 a fost implicat într-o tamponare, conducând vehiculul fără a deține acest drept. 

În fapt, la data de 6 decembrie 2019, un sibian a sesizat Biroul Rutier Sibiu cu privire la faptul că în timp ce conducea autoturismul pe Șos. Alba Iulia a fost acroșat ușor de o autoutilitară care însă nu a oprit, continuându-și deplasarea. Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale. 

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii rutieri au identificat ieri autoutilitara implicată în acest eveniment, stabilind totodată, că la data producerii tamponării a fost condusă de un bărbat din Neamț, în vârstă de 22 de ani.

Polițiștii rutieri au constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.                

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere (art. 335 alin 1 cod penal).

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *