spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Cei mai buni sportivi ai anului 2019 vor fi premiați de Federația Română de Taekwon-do ITF

Știri din Județ

Publicitate

Federația Română de Taekwon-do ITF va premia cei mai buni sportivi ai anului 2019 în cadrul unui eveniment de gală organizat la Sibiu pe data de 18 ianuarie 2020.

“Este pentru prima oara cand, intr-un astfel de cadru, recunoastem performantele sportivilor nostri, iar momentul nu este intamplator: Federatia Romana de Taekwon-do implineste 20 de ani de la infiintare. 

Parcursul nostru institutional si mai ales cresterea nivelului de performanta si numarul mare de medalii internationale sunt semne incurajatoare cu privire la viitorul taekwon-do itf in Romania si ne bucuram sa impartasim acest optimism, de la Sibiu, tuturor iubitorilor sportului” – Cosmin Oprescu, presedintele Federatiei Romane de Taekwondo ITF.

Anul 2019 a fost unul dintrei cei mai buni ani din istoria taekwon-do-ului romanesc, cu multiple participari si medalieri internationale, cu un interes in crestere al publiculiui pentru acest sport si cu un nivel de organizare superior atat in ceea ce priveste evenimentele interne cat si in ceea ce priveste  activitatea cluburilor. Preocuparea Federatiei Romane de Taekwon-do ITF a avut in vedere in 2019 sustinerea  cluburilor si a sportivilor cu performante  notabile, precum si reprezentarea in cele mai bune conditii si cu cele mai bune rezultate a Romaniei in strainatate. De asemenea, Federatia si-a asumat un rol activ in organizatiile internationale din care face parte, fie ca a fost vorba despre cele europene sau mondiale, precum si rolul de partener real al institutiilor nationale romanesti cu atributii in domeniul sportului.

La evenimentul de la Sibiu vor participa sportivi din intreaga tara, conducerea  Federatiei Romane de Taekwon-do: președintele, Cosmin Oprescu, directorul tehnic Alexandru Mureșan, secretarul general, Mihai Hondru,  secretarul federal, Cristian Popa, vicepreședintii Ciprian Banea și Marius Ionicescu, membri Biroul Federal, precum si autoritati locale.

Gala Federației Române de Taekwon-do ITF va avea loc la Sala Thalia, pe 18 ianuarie 2020, începând cu ora 19.00.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri