19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

FOTO-PĂLTINIŞ: Pârtia Onceşti pustie. Arena Platoş plină ochi

Știri din Județ

Astăzi Păltinişul ne-a oferit un clasic exemplu de concurenţă şi antreprenoriat. Staţiunea dispune de pârtiile private de la Arena Platoş, construite de investitori şi de clasicele pârtii Onceşti şi Dăneasă, construite în 1971 şi privatizate familie Boţa. Pârtia Onceşti era aproape goală astăzi, toţi schiorii în schimb se înghesuiau la Arena Platoş.

„Mi-am rupt schiurile!” scrie un schior care azi a vrut totuşi să testeze pârtia Onceşti. Fotografiile primite ne arată o pârtie Onceşti plină de pământ, iar tunurile de zăpadă sunt nefuncţionale. Conform siteului celor care deţin pârtiile Onceşti şi Dăneasa stratul de zăpadă măsoară azi 40 de cm. Realitatea văzută de cei care au fost la faţa locului este însă cu totul alta. „Plăteşti 300 de lei abonament la telescaun împreună cu copiii şi nu te lasă la WC că este pentru clienţii restuarantului” scrie un alt client nemulţumit pe Facebook despre pârtia Onceşti. Pârtiile au fost privatizate unei firme controlată de familia Boţa, care au mai preluat şi fabricile Libertatea şi Victoria din Sibiu. Domnul Boţa este un cunoscut apropiat al PSD Sibiu.

La Arena Platoş însă astăzi a fost din nou aglomeraţie. Schiorii veniţi din Sibiu şi alte localităţi preferă această locaţie datorită amenajărilor şi facilităţilor puse la dispoziţia lor. Singura problemă, ca de altfel în toată staţiunea Păltiniş iarna, o reprezintă lipsa suficientelor locuri de parcare. Staţiunea Păltiniş aparţine municipiului Sibiu şi investiţiile în domeniul public sunt apanajul Primăriei Sibiu.

FOTO: Pârtia Onceşti, unde azi schiatul era un real risc de accidentare datorită lipsei zăpezii

n
n
n
o
o
o

FOTO: Pârtia Arena Platoş, plină azi din nou de schiori

FOTO: Captură site pârtia Onceşti care anunţă azi stratul de zăpadă la 40 de cm

Publicitate

3 COMENTARII

  1. O rusine, am căzut in 30.12.2019, pe aceasta pârtie din cauza zonelor cu pământ și iarba și m-am ales cu 6 zile de spitalizare și cu clavicula dislocată, in viața mea nu mai pun piciorul acolo…. sa le fie Rușine !!!!!

  2. Niște imbecili… Marii afaceriști care au pus în cap fabrica victoria ‼️ familia de frizeri! Penibil cum funcționează cablu și în ce hal e pârtia! Dacă suni îți spun senin ca se schiază perfect 🤔 și de 30 de ani tot nu a apărut o toaletă ‼️‼️‼️ probabil ca domnii administratori doresc sa creadă ca skiorii nu fac pipi 😁😁😁

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri