18.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

39 de permise de conducere reținute de polițiștii sibieni în acest weekend

Știri din Județ

În perioada 17 – 19 ianuarie, polițiștii sibieni au constatat 3 infracțiuni la regimul rutier, au reținut 39 de permise de conducere, au retras 12 certificate de înmatriculare și au aplicat 411 amenzi în valoare de 81.000 de lei.

Exemple semnificative:

La data de 18 ianuarie, în jurul orei 17,00, în orașul Agnita, polițiștii au oprit un autoturism condus pe strada Mihai Viteazu de către un locanic în vârstă de 48 de ani. În urma testării alcoolscopice a șoferului a rezultat o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 19 ianuarie, în jurul orei 00,15, în intersecția străzii Gării cu DN 14, în zona orașului Dumbrăveni, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Mureș.  Din verificările efectuate s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere, iar testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 19 ianuarie, în jurul orei 17,00, în orașul Agnita, polițiștii rutieri au testat cu aparatul DRUGTEST un localnic în vârstă de 33 de ani, care conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie. Întrucât rezultatul testării a fost unul pozitiv la substanța THC 5 Cannabis, conducătorul auto a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc