3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Armă de vânătoare neletală furată descoperită de polițiști într-un autoturism

Știri din Județ

În baza sesizării din oficiu, la data de 23 ianuarie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au desfășurat o acțiune de prindere în flagrant a unor persoane despre care exista suspiciunea că dețin ilegal o armă.


Astfel, în jurul orei 12,30, în municipiul Sibiu, pe bulevardul Corneliu Coposu, polițiștii de investigații criminale au identificat și au oprit un autoturism în care se aflau două persoane suspecte de săvârșirea unor fapte ilegale.

Cu ocazia verificărilor efectuate, cei doi ocupanți ai autoturismului au fost identificați. Este vorba despre doi sibieni în vârstă de 24 de ani fiecare. Totodată, în urma controlului asupra autoturismului, în interiorul acestuia a fost găsită o armă de vânătoare. Arma este una neletală, de tip sportiv, iar din investigațiile polițiștilor a rezultat că aceasta ar fi fost sustrasă dintr-o cabană din zona satului Nucet, jud. Sibiu, în noaptea de 22 / 23 ianuarie de către unul dintre cei doi sibieni.


În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.
În prezent, cercetările continuă în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză, urmând a fi aplicate măsurile legale în consecință.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș