12 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Șofer surprins de aparatul radar cu 170 km/h în afara localității

Știri din Județ

Polițiștii sibieni au reținut în doar o ora de activitate cinci permise de conducere. Un șofer a fost depistat cu viteza de 170 km/h pe un sector de drum în care viteza maximă admisă era de 100 km/h.

Nerespectarea normelor rutiere poate să atragă consecințe deosebit de grave, nu doar un permis de conducere suspendat și o amendă! Viteza excesivă sau neadaptată la condițiile de drum își păstrează locul I în rândul cauzelor care au condus în anul 2019 la producerea accidentelor rutiere grave pe drumurile naționale!

Spre exemplu, ieri, în doar o oră, cu ajutorul dispozitivului laser de măsurare a vitezei Trucam, polițiștii rutieri au surprins 12 șoferi care au depășit regimul legal de viteză.

Pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au desfășurat ieri, 26.01.2020, o acțiune punctuală în intervalul orar 1600 – 1700, pe Drumul Național 1 E 68 E81, în afara localității Șelimbăr.

Acțiunea a avut ca principal scop depistarea și tragerea la răspundere contravențională a conducătorilor de vehicule care nu respectă regimul legal de viteză pe sectorul de drum pe care circulă, cu ajutorul dispozitivului laser de măsurare a vitezei Trucam.

În doar 60 de minute, polițiștii rutieri au aplicat 12 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea regimului legal de viteză, dispunând totodată măsura tehnico-administrativă de reținere a 5 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conducere pe o perioadă de 90 zile a conducătorilor de vehicule care au depășit cu peste 50 km/h limita legală de viteză. Dintre aceștia s-a remarcat un brăilean, în vârsta de 20 ani, care a circulat cu viteza de 170 km/h pe un sector de drum unde limita maximă admisă este de 100 km/h.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri