31.3 C
Sibiu
duminică, 14 iulie, 2024

Publicație americană “cucerită” de frumusețea Sibiului

Știri din Județ

Destinația turistică Sibiu este promovată din nou de prestigioasa publicație Forbes din SUA. După ce în 2008 Sibiul apărea în paginile acesteia ca “orașul idilic” din inima Transilvaniei în care este plăcut să locuiești, Sibiul este promovat acum de Forbes ca destinație turistică europeană de excelență.

În contextul anunțării rezultatelor competiției pentru cele mai bune destinații turistice europene (European Best Destinations 2020) în care Sibiul a obținut locul 6, Forbes publică un articol în care descrie laureații acesteia, printre care și Sibiul:

Ce altă destinație oferă cultură și gastronomie la nivelul orașelor Bruges sau Paris, arată la fel de bine pe Instagram ca Praga sau Santorini și este la fel de romantic precum Roma sau Veneția? Opriți-vă la Sibiu (în Transilvania)! Aici găsiți poezie și frumusețe la fiecare colț de stradă și ochi pe fiecare acoperiș. Acest oraș prosper, unul dintre cele mai vizitate din România, prezintă o istorie de 800 de ani într-un cadru bine conservat, rămânând în același timp unul dintre cele mai moderne și dinamice orașe din Europa. Fiind o destinație de turism gastronomic – singurul oraș din România care a primit trei stele Michelin – Sibiu este o destinație atractivă atât pentru cunoscătorii de istorie și pasionații de activități în aer liber, cât și pentru fotografi și iubitorii de drumeții” – spun autorii articolului din Forbes SUA.

Articolul din Forbes îl puteți găsi aici: https://www.forbes.com/sites/ceciliarodriguez/2020/02/06/the-20-best-european-destinations-to-visit-in-2020-revealed/#3a425be21bc9

Reamintim faptul că Sibiul este frecvent amintit în cele mai prestigioase publicații din întreaga lume. În 2019 orașul nostru a fost menționat în The New York Times, Deutsche Welle, Die Welt și GEO, iar în 2018 în National Geographic Traveller, The Telegraph și El Pais.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va disputa un nou amical în Turcia