6.2 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

FOTO-VIDEO: Accident GRAV pe DJ106 Hosman. Patru persoane decedate

Știri din Județ

ACTUALIZARE: În urma cercetărilor efectuate, polițiștii rutieri au stabilit faptul ca șoferul unui autoturism, în vârstă de 19 ani, pe fondul vitezei excesive a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un sibian de 74 de ani.

ACTIUALIZARE 2: Contactat de ziarul Sibiu Independent, primarul din comuna Marpod, Nicolae Țiban a declarat că se află la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Sibiu ca să afle starea rănitului.

“Am aflat despre tragicul accident și chiar acum mă aflu la urgențe pentru a afla starea rănitului. Tinerii sunt vecini cu mine” a declarat primarul din Marpod, cu o voce îndurerată.

În aceeași mașină cu tânărul de 19 ani se mai aflau 2 tineri, în vârstă de 16 și respectiv 17 ani. Toți sunt din Ilimbav/ Marpod.

Numărul persoanelor decedate a ajuns la patru, minorul de 16 ani care a fost grav rănit a decedat la spital.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Două autoturisme înmatriculate în județul Sibiu au fost implicate pe DJ 106 Hosman într-un eveniment rutier grav. Din primele informații, cele două autoturisme s-au lovit frontal. În urma impactului două persoane au decedat pe loc iar alte două sunt rănite și au fost transportate la spital.

Impactul dintre cele două autoturisme a fost extrem de violent, o mașină fiind pur și simplu ruptă în bucăți.

Traficul este blocat. Polițiștii sunt la fața locului și efectuează cercetări.

La fața locului s-au identificat două persoane decedate dintre care una încarcerată. Ulterior, o a treia persoană a decedat.

Echipajele de prim-ajutor asigură asistență medicală unei persoane de 20 ani din Ilimbav care prezintă traumatisme de torace, costal și membre.
Starea pacientului este gravă și este transportat la UPU Sibiu

„ISU Sibiu intervine de urgență pe DJ106 Hosman la un accident rutier cu mai multe victime.
Se deplasează două autospeciale SMURD, autospeciala de salvare victime multiple, autospeciala de stingere cu modul de descarcerare precum și două ambulanțe SAJ Sibiu.
” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
IMG
WhatsApp Image    at
IMG

Sursa foto: Marius Petrese, Facebook

Sursa foto: ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

SIBIU: Primăria bagă bani în stâlpi de informare