spot_img
10.9 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

PNL Sibiu continuă să susțină eforturile societății civile de a ajuta Palatul Copiilor

Știri din Județ

Publicitate

“Când oamenii se unesc, miracole se împlinesc!”PNL Sibiu continuă să susțină eforturile societății civile de a ajuta Palatul Copiilor.

După mai bine de un an de lucrări pentru reabilitare, dupa implicarea a peste 300 de voluntari, dupa susținerea atâtor companii private și după ce, imediat după instalare, Guvernul Ludovic Orban a alocat 600 de mii de lei pentru acest edificiu, organizăm în sediul nostru o expozitie de tablouri semnate Marius Cioban. Îi încurajăm pe membrii noștri, dar nu numai pe ei, să doneze pentru Palat și să se bucure drept mulțumire pentru gestul lor de unul dintre tablourile expuse.

De altfel, așa cum povestea actualului Palat al Copiilor din Sibiu este un veritabil exemplu de generozitate, la fel este și cea a picturilor. Pictorul Marius Cioban a fost profesor la Clubul Copiilor din Mediaș. A iubit copiii și lor le-a dedicat cea mai mare parte din viața și profesia sa. Și-a dorit să ajute Palatul Copiilor din Sibiu și o face, iată, după plecarea dintre noi, grație altruismului soției și fiului său, prin tablourile donate în scopul strângerii de fonduri.“Când oamenii se unesc, miracole se împlinesc”- astfel au rezumat reprezentanții societății civile reușita lor de la Palat. La fel denumim și noi expoziția de la sediul PNL Sibiu în urma căreia sperăm să putem completa cu o sumă cat mai mare strădaniile lor.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda