spot_img
16.4 C
Sibiu
miercuri, 08 mai, 2024
spot_img

VIDEO – FOTO: Cum arată magazinul AMBIENT după incendiul devastator

Știri din Județ

Publicitate

Un incendiu devastator a cuprins aseară, 7 martie, complexul Ambient situat pe Șoseaua Alba Iulia din Sibiu. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit pentru lichidarea incendiului.

Publicitate

Operațiunea de stingere a fost îngreunată de fumul dens dar și de violența flăcărilor, pompierii fiind nevoiți să folosească cantități imense de apă și spumă.

Incendiul a fost stins într-un final în jurul orei 2:00 iar suprafața afectată este de aproximativ 6 000 mp.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric generat de suprasolicitarea tabloului de distribuție a curentului electric.

Pagube însemnate

În dimineața aceasta, mai mulți angajați Ambient însoțiți de acționarul majoritar, Ioan Ciolan au făcut turul magazinului și au estimat pagubele.


Complexul comercial deține autorizație de securitate la incendiu.

Sursele noastre au declarat că totul este distrus, fie din cauza apei, fie din cauza fumului. Toate produsele existente în interior s-au înnegrit și cel mai probabil nu mai pot fi vândute.

Clădirea arată ca „după război

Geamuri sparte, produse distruse și topite, resturi de tablă și izolație aruncate pe jos și apă care curge de peste tot. Asta se mai putea vedea astăzi în locul în care în trecut era un magazin profesional de materiale de construcții.

DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Ultimul meci acasă pentru CSC Șelimbăr

EDITORIAL: Anul de cotitură pentru Sibiu