5.1 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

EDITORIAL: Trădătorii

Știri din Județ

În această seară, după un haos politic provocat, trebuia să avem un Guvern stabil. Acesta era necesar în această plină situaţie de criză. Dar jocul politic pentru PNL şi al preşedintelui Iohannis s-a dovedit mai important decât interesul naţional. Codul Penal prevede „Înalta Trădare”. Nu sunt jurist ca să mă exprim, dar cu siguranţă gestul PNL făcut cu acordul lui Iohannis este unul din sfera trădării naţionale. Ceea ce îi face pe cei implicaţi trădători.

Este inacceptabil să pui interesul de partid înaintea interesului naţional. Se ştie că România se află în faţa celei mai mari crize datorită coronavirusului. Şi se ştie că instituţiile noatre nu sunt pregătite să facă faţă la o epidemie de asemenea anvergură ca aceasta. Ţări mult mai avansate ca noi, cu oameni angajaţi la stat pe criterii tehnice, nu politice, abia fac faţă situaţiei. Şi atunci cum este posibil ca în această seară să nu avem un guvern stabil. Este dorinţa lui Ludovic Orban atât de mare de a ţine scaunul de premier? Sau îl are la mână cu ceva pe preşedintele Iohannis?

PNL a gafat monumental astăzi. O gafă impardonabilă care va lovi partidul dur în intenţia de vot a cetăţenilor. Au reuşit să îşi erodeze propria imagine politică în 2 luni cât PSD în 4 ani de guvernare. Orice om cu puţin discernământ nu va accepta să mai voteze un partid pentru care interesul lor de grup trece peste cel naţional, mai ales în situaţie de criză. Dacă eram în Japonia trebuiau să îşi depună toţi demisia. Acolo îşi puneau şi capăt zilelor de ruşine. La noi însă joaca politică merge înainte, pe spinarea românilor. Mă întreb când mai explodează iar mămăliga?

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri