3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Două firme sibiene ajută Spitalul Judeţean

Știri din Județ

Proiectul demarat de Fundaţia Comunităţii din Sibiu pentru achiziţia de echipamente şi teste medicale pentru Spitalul Judeţean Sibiu are succes. Sibienii, persoane fizice, au donat deja peste 117.000 de lei, bani suficienţi pentru 1.000 de teste anti-coronavirus.

Compania sibiană SMARTBILL condusă de familia Hassan şi Mircea Căpăţână a donat 35.000 de euro, din care 10.000 donaţi de firmă, restul de 25.000 donaţi din salarii de angajaţii firmei. Radu Hasan, CEO SmartBill: „Am decis să donăm 10k euro de pe firmă şi să propunem colegilor din Sibiu să ne donăm un procent din salariul pe luna asta (plus taxele aferente). Eu şi Ioana am decis să donăm 100%. Rezultatul a fost peste aşteptări şi sunt al naibii de mândru de echipa pe care o avem. Absolut toţi au decis să doneze procente semnificative, deşi decizia şi suma erau private, era uşor să refuzi. În total am strâns şi vom dona 35.000 euro !!!”

O altă firmă sibiană, IT Perspectives a a sponsorizat achiziția de consumabile și echipament medical în valoare de aproape 28.000 de euro.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș