A fost găsit șoferul care a lovit mortal un pieton între Agârbiciu și Ruși

La data de 18 martie, în jurul orei 22,00, un bărbat a sesizat faptul că pe DN 14, între localitățile Agârbiciu și Ruși, pe sensul de mers Mediaș – Sibiu, se află o persoană căzută pe carosabil.

Publicitate

Echipajele medicale sosite la fața locului au declarat decesul persoanei în cauză.

Publicitate

Din primele cercetări efectuate de către polițiștii rutieri s-a constatat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 53 de ani, din localitatea Șeica Mare, al cărui deces ar fi survenit în urma producerii unui accident rutier cu părăsirea locului faptei de către conducătorul sau conducătoarea auto. 

Publicitate

Investigațiile efectuate de către polițiștii rutieri au dus la identificarea în scurt timp, pe DN 14, la intrarea în municipiul Sibiu, a șoferului implicat în producerea accidentului rutier. Este vorba despre un bistrițean în vârstă de 33 de ani, care, la data de 18 martie, în jurul orei 21,55, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 14, dinspre Mediaș spre Sibiu, la ieșirea din localitatea Agârbiciu, a surprins și accidentat mortal un pieton care se deplasa pe partea carosabilă și care nu purta elemente reflectorizante.

Imediat după producerea evenimentului, șoferul a părăsit locul faptei fără încuviințarea polițiștilor.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *