10.7 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Gheorghe Roman a făcut apel la medieșeni să respecte măsurile impuse pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19

Știri din Județ

Miercuri, 18 martie 2020, a avut loc la sediul Primăriei Mediaș o conferință de presă, în cadrul căreia primarul Gheorghe Roman a făcut apel la medieșeni să respecte măsurile impuse în această perioadă, pentru limitarea răspândirii coronavirusului COVID 19. Conferința de presă a avut loc în urma întâlnirii membrilor Comitetului Local pentru Situații de Urgență, care a avut scopul de a stabili măsurile necesare pentru implementarea cu strictețe a noilor ordine făcute publice de către Ministerul Afacerilor Interne.

Constat cu părere de rău că o parte din concetățenii noștri nu respectă măsurile transmise în mod frecvent de către autorități. Fac din nou apel pe această cale, dragi medieșeni, să rămâneți acasă, să respectați normele de igienă și să păstrați distanța socială atunci când vă aflați în spațiile publice. La nivelul municipiului, vom continua cu dezinfecțiile începute săptămâna trecută la nivelul unităților de învățământ, în mijloacele de transport în comun, la SC Piața Prim Com SA. Va fi pregătită și o mașină a Poliției Locale, care va transmite către populație mesaje sonore cu măsurile care trebuie respectate“, a declarat primarul municipiului Mediaș.

De asemenea, cetățenii sunt sfătuiți să acceseze site-ul www.primariamedias.ro, pentru a se informa asupra măsurilor aplicate în ceea ce privește COVID 19, dar și asupra legislației în vigoare în acest domeniu, iar corespondența cu municipalitatea să fie purtată prin mail, la adresa primaria@primarimedias.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri