17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Sibian reținut după ce și-a agresat fosta soție

Știri din Județ

La data de 21 martie, în jurul orei 12 00 , o femeie din municipiul Sibiu a sesizat prin S.N.U.A.U. 112 faptul că fiica sa este agresată fizic de fostul soț.

La fața locului s-a deplasat cu celeritate un echipaj din sistemul de ordine și siguranță publică al Poliției Municipiului Sibiu, fiind identificate ambele părți implicate. 

Astfel, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul (în vârstă de 39 de ani, sibian), și-a agresat fosta soție, în stradă. Prin această acțiune, bărbatul a încălcat interdicția de a se apropia de persoana vătămată la mai puțin de 50 m, stabilită prin Sentința Judecătoriei Sibiu.

Femeia (38 de ani, domiciliată în municipiul Sibiu) s-a prezentat la Serviciul de Medicină Legală  Sibiu unde a fost examinată din punct de vedere medico-legal și i-a fost emis un certificat medico-legal prin care s-a constatat că prezintă leziuni traumatice ce necesită 6-7 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, dacă nu survin complicații. 

Polițiștii sibieni au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violente și nerespectarea hotărârii judecătorești .

La data de 22 martie, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

Cercetările în acest dosar continuă. 

Femeile care se confrunta cu violenta domestica din judeţul Sibiu pot apela gratuit pentru consiliere şi sprijin la Asociaţia ALEG Sibiu tel. 0753893531 Se asigură confidenţialitate!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu