VIDEO-FOTO: Zeci de șoferi au fost opriți de polițiștii rutieri după ora 22

Zeci de șoferi au fost opriți după ora 22 de către polițiștii rutieri care au verificat dacă aceștia au toate actele asupra lor și mai ales, adeverința de la locul de muncă.

Aceste măsuri au fost luate după ce în această seară a intrat în vigoare ordonanța militară nr. 2 din 21.03.2020.

Această decizie militară restricționează circulația rutieră și pietonală între orele 22-06. Doar în anumite condiții speciale oamenii mai pot circula, fiind nevoiți să aibă asupra lor actul de identitate, adeverința de la angajator și o declarație pe proprie răspundere.

Șoferii erau pregătiți

Cei mai mulți șoferi opriți în trafic aveau asupra lor toate documentele și le-au prezentat politicoși. Majoritatea au apreciat astfel de acțiuni și au declarat pentru Sibiu Independent următoarele:

“Sunt foarte bune astfel de acțiuni, până la urmă este vorba despre sănatatea noastră. Am toate actele în ordine și chiar acum vin de la serviciu. În rest, o să stau cuminte acasă, alături de familie. Ne așteaptă multe seri pline de filme și voie bună”

La nivelul municipiului Sibiu, în cadrul activității, au fost controlate în trafic 43 de autovehicule și legitimate 61 de persoane. Totodată, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor art.5 din Ordonanța Militară nr. 2 din 21.03.2020, valoarea acestora depășind suma de 1.500 de lei.

Sprijină SIBIU INDEPENDENT

Dacă doreşti să susţii acest proiect independent voluntar poţi face o donaţie liberă direct prin PAYPAL 

Pentru detalii citiţi aici.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *