spot_img
8.1 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Respectarea Ordonanței Militare nr.3 supravegheată de Prefectul Județului Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

În cursul zilei de astăzi, Prefectul Județului Sibiu, domnul Mircea Crețu, împreună cu Directorul Cancelariei Prefectului, domnul Sebastian Dotcoș, au mers prin județ pentru a se asigura că se respectă în totalitate prevederile Ordonanței Militare nr. 3/24.03.2020 privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19. 

Localitățile care au fost verificate astăzi sunt: Agnita, Arpaș, Bârghiș, Cârța, Nocrich și Roșia. S-a luat legătura cu fiecare primar pentru a verifica situația din localitatea pe care o administrează. S-a pus accent în special pe, colaborarea dintre primării și autoritățile abilitate care acționează în sistem integrat pentru a asigura ordinea și siguranța publică, dar și prevenirea și combaterea criminalității, și totodată toate prevederile impuse de starea de urgență. 

S-a constat că în fiecare localitate efectivele sunt pregătite și suficiente, reușind să gestioneze cu maximă responsabilitate situația. 

De asemenea, s-a constat și faptul că la nivelul fiecărei primării se lucrează la monitorizarea persoanelor vârstnice de peste 65 de ani, pentru a le putea oferi sprijinul de care au nevoie în această perioadă. 

În comuna Cârța, primăria a adus la cunoștință domnului Prefect, faptul că asigură masa celor 16 persoane din comună care se află în izolare. 

„În urma vizitelor efectuate, constat că situația la nivelul județului nostru, este gestionată responsabil și eficient. Mă bucură foarte mult să văd că există o colaborare atât de bună între autoritățile locale și cele județene, pentru atingerea scopului comun: siguranța cetățenilor și respectarea tuturor prevederilor în vigoare. De asemenea, este de apreciat faptul că oamenii au înțeles că este important să trateze cu seriozitate situația în care ne aflăm și că fiecare efort contează, iar pentru asta le mulțumesc!” este mesajul pe care îl transmite Prefectul Județului Sibiu, Mircea Crețu. 

WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda