spot_img
9.1 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Decesul unei femei infectate cu coronavirus a lăsat o fabrică fără angajați

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE 16.04: În urma efectuării testării SARS CoV-2 în cazul celor 6 persoane internate din cadrul fabricii de confecții din județul Sibiu, precizăm faptul că toate cele 6 persoane au primit rezultat pozitiv, informează Prefectura Sibiu.

Știre inițială

O femeie de 50 de ani, depistată pozitiv cu coronavirus a decedat marți, 14.04.2020. Aceasta era domiciliată în Cisnădie și lucra la fabrica de produse medicale „Raguse Medizinische Produkte Romania SRL” din Cisnădie.

În urma decesului, dar și a riscului la care ceilalți angajați au fost expuși, s-a luat măsura izolării la domiciliu a întregului colectiv, aproximativ 300 de persoane. Mai mulți colegi care prezentau simptome specifice virusului COVID-19 au fost consultați și internați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu

„În ceea ce privește situația de la fabrica de produse medicale Raguse Medizinische Produkte Romania SRL precizăm faptul că pentru tot personalul acesteia s-a dispus măsura izolării la domiciliu. Pentru persoanele care au prezentat simptome specifice COVID-19, aceștia au fost consultați de personalul SAJ Sibiu și ISU Sibiu, iar în urma intervențiilor au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, unde au fost internați. Momentan se află sub observație iar după caz sub tratament specific.” a transmis Prefectura Sibiu

Fabrica din Cisnădie a postat pe pagina oficială de Facebook următorul mesaj:

“Sănătatea angajațiilor noștri este extrem de importantă, având în vedere numărul ridicat al persoanelor infectate cu COVID-19 la nivel național, care pot propaga în masă acest virus dacă nu sunt dignosticate la timp și luate măsuri concrete față de fiecare dintre aceste persoane.
Noi ca societate am luat toate măsurile necesare pentru a putea preveni în mod eficient și eficace, răspândirea în masa a virusului și îmbolnăvirea implicită a zeci de oameni, atât din cadrul organizației cât și în afara ei, continuăm și în prezent să facem toate demersurile necesare pentru siguranța și sănătatea angajațiilor.
Cunoscând cu toți vremurile grele care le parcurgem împreună în această perioadă dorim să transmitem tuturor angajațiilor cât și familiilor acestora multă sănătate și să nu uităm că Paștele este despre SPERANȚĂ, BINE , LUMINĂ , ÎNVIERE!”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri