spot_img
11.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Video: Ziua Pământului – sărbătorită de 50 de ani

Știri din Județ

Publicitate

Astăzi, 22 aprilie marcăm cea de-a – 50 – a aniversare a Zilei Pământului. Cu această ocazie, administratorii paginii Sibiul Plantează, au postat un material video însoțit de un mesaj adresat cititorilor în care recomandă gânduri pozitive și recunoștință.

Dragii noștri,
Azi sărbătorim Ziua Pământului.
Să îi spunem „La mulți ani” împreună!

Nu uitați că oricât de grea este perioada asta, vom trece împreună cu bine. Respirați, ascultați și simțiți fiecare moment!

Onorează această zi cu multă recunoștință și iubire. Transmite gândurile tale de iubire spre Pământ. Simte mai mult, respiră adânc, fă ceva, orice mic gest care ar putea schimba în bine Planeta. Fii conectat și conștient de fiecare acțiune Aici. Iubește mai mult, protejează și ridică ochii spre cer mereu!
Totul va fi bine!

În fiecare an, ziua de 22 aprilie se sărbătorește Ziua Pământului, ziua când s-a născut mișcarea pentru protejarea mediului înconjurător. Ziua Pământului a fost fondată de senatorul american Gaylord Nelson în anul 1970, cu scopul de a trezi clasa politică din dezinteresul pe care il arată față de mediu. În anul 2009, Organizația Națiunilor Unite (ONU) a declarat ziua de 22 aprilie ca sărbătoare oficială a planetei Pământ și expresie comună a dorinței tuturor de a construi o societate stabilă, pentru un viitor mai curat și mai verde, conform Wikipedia.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda