spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 19 mai, 2024
spot_img

Cum arată noul sediu administrativ al Spitalului de Pediatrie

Știri din Județ

Publicitate

Serviciile administrative ale Spitalului de Pediatrie Sibiu s-au mutat din această săptămână din sediul de pe strada Gh. Barițiu într-un spațiu proaspăt reamenajat pe strada Ștefan cel Mare, nr. 4, în clădirea ce a rămas liberă după ce Serviciul Fond Locativ al Primăriei a fost preluat de SC Urbana SA. Printr-o investiție în valoare de 430.000 de lei, la noua adresă s-au amenajat șapte birouri în care vor lucra cei 16 angajați ai serviciilor juridic, achiziții și resurse umane, precum și managementul Spitalului. Tot la această adresă au fost mutate și magaziile de alimente și materiale sanitare ale Spitalului.

Publicitate

“Prin această mutare s-au rezolvat două probleme importante. În primul rând s-a eliberat spațiul din sediul de pe strada Gh. Barițiu în care va fi extins Ambulatoriului Spitalului, un proiect care va începe în acest an, finanțat din fonduri europene și din bugetul local. În al doilea rând prin mutarea în noul sediu, angajații serviciilor administrative vor avea spații de lucru luminoase și moderne.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Reamenajarea spațiului de pe strada Ștefan cel Mare a constat în lucrări de recompartimentare, modernizarea instalației electrice, amenajarea de grupuri sanitare noi, precum și refacerea tencuielilor și a zugrăvelilor din încăperi.


Pediatrie sediul nou
Pediatrie sediul nou
Pediatrie sediul nou
Pediatrie sediul nou
Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Frumos sediu admin!
    Caline, dar un horn de evacuare pentru gazele toxice si cu miros execrabil, evacuate de la spalatoria/uscatoria de pe sediul spitalului covid, nu ii rogi sa isi faca? … doar ca sa nu le mai evacueze pe trotuar ci peste nivelul acoperisului si in curtea lor interioara asa cum ar fi legal 🙁
    Costa putin si nu ar mai fi blestemat zilnic acest locas de sanatate care nu are nici o vina ca a avut parte de proiectanti incapabili …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sfințirea Bisericii Ortodoxe din Cisnădioara

VIDEO: Promenada Sibiu, raiul hoților