17.3 C
Sibiu
joi, 13 iunie, 2024

Sărbătorim Ziua Internațională a Cărții și a Drepturilor de Autor

Știri din Județ

Echipa Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu a transmis către Sibiu Independent un comunicat de presă cu prilejul Zilei Internaționale a Cărții și a Drepturilor de Autor și, totodată, al Zilei Bibliotecarului.

23 aprilie este o zi cu semnificație multiplă în calendarul iubitorilor de lectură. Sărbătorim astăzi cartea, drepturile de autor, bibliotecarii și, nu în ultimul rând, pe marele scriitor britanic, William Shakespeare.
Mulți dintre noi au redescoperit în această perioadă bucuria lecturii. Cărțile ne sunt prieteni de nădejde oricând. Conform statisticilor, în ultimele săptămâni, numărul accesărilor site-ului internet al Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu a crescut considerabil. În ultimele 30 de zile, ne-au vizitat pe cale virtuală peste 550.000 de utilizatori, căutând materiale în special pe catalogul online și pe Biblioteca Digitală, dar și cărți electronice pe platforma Cloud Library


Ne bucurăm că sunteți conectați la lumea scrisă, că regăsiți liniștea și bucuria de a citi și vă invităm să ne scrieți gândurile voastre despre ceea ce înseamnă CARTEA și LECTURA pentru fiecare dintre voi, la adresa bjastrasibiu[at]gmail.com. Cele mai frumoase rânduri vor fi reunite în broșura dedicată Zilei internaționale a cărții și a drepturilor de autor 2020.
Spor la scris și lectură!
LA MULȚI ANI, tuturor bibliotecarilor!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Flori proaspete în spaţiile comerciale

Francez dispărut din Sibiu. Îl caută Poliția!