0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Se închide Spitalul CFR Sibiu

Știri din Județ

Situație alarmantă la Spitalul General Căi Ferate Sibiu, acolo unde au fost confirmate mai multe persoane cu coronavirus.

Conform DSP Sibiu, patru persoane angajate în spital și doi pacienți au fost deja confirmați cu COVID-19. Dintre cei 4 angajați, 3 sunt asistenți și o infirmieră.

Datorită acestor cazuri de infectare, DSP Sibiu a decis ca începând de mâine, 25.04.2020, unitatea sanitară să fie închisă temporar pentru dezinfecție dar și pentru testarea întregului personal.

„Conform ultimelor date transmise la ora 19:00 de Direcția de Sănătate Publică, în cadrul Spitalului General Căi Ferate Sibiu, au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 4 persoane angajate în cadrul spitalului, respectiv 3 asistenți și 1 infirmieră, precum și 2 pacienți. 

Ca urmare a acestui fapt, Direcția de Sănătate Publică Sibiu, împreună cu Spitalul General Căi Ferate Sibiu, au decis ca începând de mâine, 25.04.2020, unitatea sanitară menționată anterior să fie închisă temporar, pentru efectuarea dezinfecției dar și pentru testarea întregului personal al spitalului.  

Această măsură va fi implementată în cursul zilei de mâine, de îndată ce toți pacienții existenți în spital vor fi direcționați prin transfer inter-spitalicesc către alte unități sanitare din județ sau externați.

Se estimează că spitalul va putea să îți reia activitatea începând cu mijlocul săptămânii viitoare.” a transmis Prefectura Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș