spot_img
20.2 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

A treia expoziție Rod, intitulată Blue – desfășurată, de această dată, pe pagina de Facebook

Știri din Județ

Publicitate

Sâmbătă, 25 aprilie 2020, expoziția Rod, intitulată Blue a avut loc online, mai exact, pe pagina oficială de Facebook. Expoziția urma să fie susținută în aceste zile la Centrul de Informare Turistică din Primăria Municipiului Sibiu, însă, ca urmare a măsurilor de sănătate publică luate pe timp de pandemie, nu a fost posibil acest lucru.

Publicitate

A treia expoziție Rod, numele sub care activează un colectiv dinamic de cursanți și absolvenți de la Școala Populară de Arte și Meserii „Ilie Micu” din Sibiu, are ca inspirație albastrul, culoarea selectată și de Institutul Pantone ca fiind relevantă pentru anul în curs. De data aceasta, într-o formulă extinsă cu noi invitați, expun:

Daniela Aron, Ciprian Badiu, Dariana Baltador, Claudia Bașturea, Oana Bogorin-Predescu, Anca Costea, Ina Cristea, Felicia Drăghici, Robert Gross, Ovidiu Dorin Hulea, Florentin Logigan, Ioana Claudia Mărgărita, Magdalena Neculaescu, Claudiu Peța, Natalia Pocol, Marilena Popa, Lenuța Sandu, Ștefan Andrei Stăvaru, Lucia Ștefan.


Expoziția ar fi trebuit să se țină în aceste zile la Centrul de Informare Turistică din Primăria Municipiului Sibiu, însă, ca urmare a măsurilor de sănătate publică luate pe timp de pandemie, expoziția va fi ținută pe Facebook, urmând să reiterăm și offline, la momentul potrivit, transmit reprezentații paginii de Facebook.

Coordonatori: Cătălin Precup și Lavinia Crețu

FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer