25.2 C
Sibiu
marți, 16 aprilie, 2024

Șoferi băuți trași pe dreapta de către polițiștii sibieni

Știri din Județ

În cadrul activităților preventiv-reactive desfășurate de către polițiștii rutieri în trafic, au fost constatate 5  infracțiuni la regimul circulației, astfel:

  • la data de 24 aprilie, în jurul orei 1700, în orașul Agnita, polițiștii au oprit pentru control în trafic un ansamblu de vehicule (autoutilitară ce tracta o remorcă) condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, domiciliat în județul Harghita. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul conducea respectivul ansamblu de vehicule fără a deține permis de conducere corespunzător categoriei din care acesta face parte.
  • la data de 24.04.2020, în jurul orei 1900, pe str. Cibinului din Tălmaciu, polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic un autoturism la volanul căruia a fost identificat un localnic în vârstă de 22 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că nu numai că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule dar se află și sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul testului indicând valoarea de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat;
  • sâmbătă, 25 aprilie, în jurul orei 1730, pe DN 7, în orașul Tălmaciu, polițiștii au oprit pentru control în trafic un moped, condus de un localnic. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și se află și sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul testului indicând valoarea de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat; cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 335 alin. 1 cod penal și art. 336 alin. 1 cod penal;
  • la data de 26 aprilie, în jurul orei 2000, pe DN 14, în localitatea Ațel, polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic un autoturism. La volanul acestuia a fost identificat un bărbat în vârstă de 44 de ani, domiciliat în Moșna, care se afla sub influența băuturilor alcoolice – 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.  
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri