25.2 C
Sibiu
vineri, 22 septembrie, 2023

„Cursa de Rățuște” – cursă caritabilă desfășurată anul aceasta într-o altă formă

Știri din Județ


Datorită contextului în care ne aflăm, cursa de rățuște, cu scop caritabil, organizată de Clubul Rotaract Sibiu, care are ca scop renovarea și echiparea Secției de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență, se va ține anul acesta într-o formă inedită:

1 Iunie 2020, de la ora 17:00 se va da startul celei de-a treia ediții ce se va desfășura ONLINE, iar prima rățușca care va trece linia de sosire va oferi celui căruia a adoptat-o un premiu în valoare de 2000 RON.

„Deși contextul actual nu ne permite să organizăm proiectele așa cum ne-am fi dorit, Rotaract Club Sibiu continuă să se implice în comunitate „de la distanță”.Astfel, am vrut din tot sufletul să organizăm unul dintre proiectele noastre dragi, de data asta însă, un pic modelat situației actuale și cu o notă de originalitate inedită.

Ediția a 3- a a proiectului “Cursa de Rățuște” se va ține în mediul ONLINE pe data de 1 Iunie.O metodă simplă și fără riscuri prin care oricine poate să adopte o rățuscă în valoare de 10 RON de pe site-ul oficial: https://sibiu.cursaderatuste.ro/ prin intermediul plății cu cardul.

Scopul principal al proiectul este de a renova și echipa Secția de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgențe Sibiu.

În același timp, prima rățușca care va trece linia de sosire va oferi celui căruia a adoptat-o un premiu în valoare de 2000 RON oferite de sponsorul nostru prinicipal Visma Software.

Anul trecut au fost adoptate peste 3000 de rățuște care s-au înfruntat într-o cursă amuzantă pe râul Cibin. Peste 25.000 RON s-au strâns din această cursă, care au fost donați copiilor născuți cu malformații grave cardiace.

Cum pot adopta o rățușcă ?
accesând https://sibiu.cursaderatuste.ro/

Cât costă o rățuscă ?
10 RON

Pot adopta o singură rățușcă?
Nu, poți adopta cât de multe rățuste dorești.

Cum se face plata ?
Plata se face cu cardul direct pe site.

Când va avea loc cursa ?
Cursa va avea loc online pe data de
1 Iunie.Vă așteptăm cu drag să participați alături de noi la cea mai amuzantă cursă caritabilă, de data aceasta in mediul online „Sursa foto: wallpaperflare.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri