Un avrigean a fugit din sediul poliției. Era bănuit că a spart mai multe geamuri

Știri din Județ

La data de 8 mai, în jurul orei 16,30, o femeie a sesizat Poliția Orașului Avrig cu privire la faptul că, în jurul orei 16,20, un tânăr a pătruns fără drept în incinta unei societăți comerciale din oraș, a spart un geam după care a fugit.

În timpul efectuării cercetărilor la locul producerii incidentului, polițiștii avrigeni au fost sesizați despre faptul că o persoană necunoscută a spart geamul unui autoturism parcat pe strada Gheorghe Lazăr din localitate. Lângă autoturism, polițiștii au depistat un tânăr în vârstă de 22 de ani, domiciliat în orașul Avrig.

Proprietara autoturismului a depus plângere penală privind săvârșirea infracțiunii de distrugere, fără a preciza un prejudiciu exact.

Tânărul a fost condus la sediul Poliției Orașului Avrig, însă a refuzat să dea detalii despre cele două incidente și, profitând de un moment de neatenție a echipajului mixt care îi asigura paza, a părăsit incinta. În momentul părăsirii sediului, persoana în cauză nu se afla în stare de reținere.

În dimineața zilei de 9 mai, reprezentanții societății comerciale au depus plângere penală privind săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat.

În urma investigațiilor desfășurate în vederea probării aspectelor reclamate de către cele două părți vătămate, s-a concluzionat că tânărul în cauză ar fi săvârșit ambele fapte.

Astfel, la data de 9 mai, față de presupusul autor s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la furt calificat, respectiv distrugere.

De asemenea, cu privire la situația creată în urma căreia persoana în cauză a părăsit sediul Poliției Orașului Avrig, conducerea I.P.J. Sibiu a dispus efectuarea unei anchete prin Compartimentul Control Intern. În funcție de rezultatul acestor verificări, vor fi dispuse măsurile legale în consecință.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri