-0.4 C
Sibiu
duminică, 10 decembrie, 2023

Drumurile județului Sibiu pline de șoferi băuți și fără permise

Știri din Județ

Publicitate

La data de 8 mai, în jurul orei 18:30, pe strada Marcel Iancu din orașul Cisnădie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 30 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Publicitate

De asemenea, față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță. La data de 9 mai, procurorul de caz a dispus plasarea bărbatului sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

În seara zilei de 8 mai, în jurul orei 22:00, pe raza localității Roșia, polițiștii Secției Nr. 1 de Poliție Rurală Șelimbăr au depistat un localnic în vârstă de 23 de ani în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept.

La data de 9 mai, în jurul orei 11:30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au identificat un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Șura Mică, în timp ce conducea un autoturism pe Șoseaua Alba Iulia fără a deține acest drept. 

La data de 9 mai, în jurul orei 11:15 un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Jina, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Pripon din localitatea de domiciliu fără a deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

La data de 9 mai, în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Secției Nr. 4 de Poliție Rurală Porumbacu de Jos au depistat un bărbat aflat sub influența alcoolului în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Arpașu de Jos. Testarea alcoolscopică a șoferului în vârstă de 48 de ani, localnic, a rezultat într-o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 9 mai, în jurul orei 23:45, pe strada Gruiului din satul Poplaca, polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr au identificat un localnic în vârstă de 28 de ani în timp ce conducea sub influența alcoolului. 

Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, cu această ocazie fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 10 mai, în jurul orei 22:45, pe DJ 106, în afara localității Fofeldea, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Agnita au oprit pentru control un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 34 de ani.Deoarece testarea alcoolscopică a șoferului a a rezultat într-o concentrație de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe numele sibianului s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 10 mai, în jurul orei 12:00, tot în localitatea Jina și tot pe strada Pripon, a fost identificat un alt localnic, în vârstă de 24 de ani în timp ce conducea un autoturism fără a deține acest drept.

Două ore mai târziu, pe strada Pripon a condus autoturismul un localnic în vârstă de 41 de ani. În urma verificărilor efectuate de către polițiștii care l-au oprit pentru control, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere, pe numele său fiind deschis dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile articolului 335 aliniatul 1 din Codul Penal.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Doliu în baschetul sibian

Acțiuni filantropice ale Arhiepiscopiei Sibiului

Atelier creativ de dezvoltare socio-emoțională

Hramul Bisericii din satul Nou, comuna Roșia – Sibiu