18.1 C
Sibiu
miercuri, 12 iunie, 2024

Centrul de Informare pentru Cetățeni și ghișeele Direcției Fiscale revin la programul obișnuit

Știri din Județ

Primăria Municipiului Sibiu anunță modificări în programul și accesul la Centrul de Informare pentru Cetățeni și la ghișeele Direcției Fiscale din sediul central al Primăriei, începând cu data de 18 mai 2020.

CENTRUL DE INFORMARE PENTRU CETĂȚENI și ghișeele Direcției Fiscale din sediul central al Primăriei din Piața Mare revin la programul obișnuit cu publicul de luni, 18 mai: 

Luni: 8:30 – 18:30

Marți – Vineri: 8:30 – 16:30

Odată cu reluarea programului normal, pentru protecția cetățenilor și a angajaților Primăriei se vor aplica din aceeași dată o serie de măsuri privind accesul cetățenilor și interacțiunea cu aceștia. 

Patru pași simpli pentru siguranța tuturor: 

 • PASUL 1: ACCESUL cetățenilor în sediul Primăriei din Piața Mare va fi posibil doar pe intrarea D dinspre Piața Mică, corespunzător semnalizată. Cetățenii care intră în sediu au obligația să poarte mască și să își dezinfecteze mâinile cu gel dezinfectant pus la dispoziție de instituție, în dozatoare amplasate la intrare. 
 • PASUL 2: Cetățenii vor fi poftiți în SALA DE AȘTEPTARE până când Centrul de Informații pentru Cetățeni sau funcționarul de la ghișeele Direcției Fiscale îi poate primi. Această măsură este necesară pentru asigurarea distanțării, în incinta Centrului de Informare fiind permis accesul unui singur cetățean la fiecare funcționar. În sala de așteptare scaunele vor fi corect distanțate.  
 • PASUL 3: Pentru a ajunge în Centrul de Informații și la ghișeele Direcției Fiscale, cetățenii vor urma marcajele care vor traversa curtea interioară a Primăriei. 
 • PASUL 4: După rezolvarea problemei pentru care au venit la sediul Primăriei, cetățenii vor ieși din clădire pe o altă cale, spre strada Samuel Brukenthal. 

(Consultati harta atașată pentru vizualizarea circuitelor)

PROGRAMUL GHIȘEELOR DIRECȚIEI FISCALE DIN SEDIUL DE PE STRADA TURISMULUI: 

Luni: 8:00 – 18:00

Marți – Joi: 8:00 -15:15

Vineri: 8:00 -12:15

Și în acest caz s-au luat măsuri pentru siguranța cetățenilor prin distanțare. În curtea imobilului de pe strada Turismului au fost amplasate două corturi în care cetățenii își vor aștepta rândul, feriți de soare sau ploaie, corturile fiind dotate cu dozatoare pentru apă. 

Accesul cetățenilor se va face prin intrarea B, iar ieșirea se va face pe altă cale, spre strada Turismului. Accesul în clădire va fi permis doar dacă cetățenii poartă mască și își dezinfectează mâinile cu gel pus la dispoziție de instituție în dozatoare situate la intrare. 

În zona ghișeelor, cetățenii vor păstra distanța minimă între ei, în acest sens fiind marcate pe pardoseală linii orientative. 

PROGRAMUL GHIȘEELOR DIRECȚIEI FISCALE DIN SEDIUL DE PE BULEVARDUL VICTORIEI: 

Luni – Joi: 8:00 -15:00

Vineri: 8:00 -12:00

Și în această locație va fi montat un cort, în curtea clădirii dinspre Hotel Ramada pentru ca cetățenii să poată aștepta rândul, feriți de ploaie și soare. 

Respectarea acestor măsuri este responsabilitatea fiecăruia dintre noi, zonele de acces cu publicul urmând să fie monitorizate de agenți ai Poliției Locale care vor reaminti cetățenilor importanța acestora pentru siguranța tuturor. 

ELECTRONIC, RĂMÂNE MAI SIGUR:

Chiar dacă programul cu publicul revine la normal, reamintim sibienilor și subliniem că, în măsură în care au mijloacele tehnice, este recomandată utilizarea mijloacelor electronice de comunicare și plată a taxelor și impozitelor locale: 

Pentru comunicare cu Primăria Sibiu, utilizați: 

 • adresa de email pms@sibiu.ro; solicitarea dumneavoastră va primi număr de înregistrare 
 • portalul e-administrație de pe sibiu.ro
 • aplicația Sibiu City App, modului Raportări Incidente

Pentru plata taxelor și impozitelor locale, utilizați: 

 • portalul de e-administrație de pe sibiu.ro
 • Plata rapidă XPress de pe sibiu.ro, fără autentificare 
 • dispozitivele SelfPay amplasate în mai multe magazine din oraș
 • platforma națională ghișeul.ro
 • plata prin virament bancar 

Pentru plata parcării, utilizați aplicația gratuită PARCARE SIBIU. 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Flori proaspete în spaţiile comerciale

Francez dispărut din Sibiu. Îl caută Poliția!

Nandor Kuti a plecat de la BC CSU Sibiu