spot_img
9.6 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Se redeschid muzeele din Piața Mare

Știri din Județ

Publicitate

Reprezentanții Muzeului Național Brukenthal anunță redeschiderea Palatului Brukenthal din Piață Mare, Muzeului de Istorie – Casa Altembergers, și Muzeului de Istorie Naturală. Vizitatorii sunt așteptați mâine, 15 mai 2020 cu condiția ca aceștia să respecte măsurile de siguranţă impuse: purtarea măștilor de protecție și păstrarea distanţei recomandate de 2m.

Din nou împreună!
Maine 15 mai 2020 Palatul Brukenthal din Piață Mare, Muzeul de Istorie – Casa Altemberger, Muzeul de Istorie Naturala se vor REDESCHIDE!
Vă așteptăm!

Vineri, 15 mai, anul curent, Muzeul Național Brukenthal reia programul de vizitare în Palatul Brukenthal – Galeria de Artă Europeană, Muzeul de Istorie Casa Altemberger și Muzeul de IstorieNaturală.

Programul de vizitare este de Miercuri până Duminică, de la 9:00 la 13:30 și de la 14:30 la 17:00. În intervalul orar 13:30 – 14:30 muzeul se va închide pentru dezinfecție. Accesul vizitatorilor se va face după verificarea temperaturii umane prin termo-scanare; purtarea reglementară a măștii (acoperirea gurii și nasului) este obligatorie pe toată durata timpului petrecut de vizitator în muzeu. În acord cu recomandările pentru deschiderea graduală, în această etapă sunt deschise doarcircuitele de vizitare care permit fluxul unidirecțional.

Personalul muzeului are dreptul și obligația de a eșalona accesul publicului și distribuirea vizitatorilor astfel încât să fie posibilă vizionarea expoziției în condiții de siguranță și cu menținerea distanței recomandate de 2m.

Sursa:Facebook

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului