VIDEO-FOTO: Măsurile de relaxare i-au scos pe sibieni din case

Măsurile de relaxare, întrate în vigoare de astăzi, i-au scos pe cei mai mulți sibieni din case. Vremea a ținut, se pare, cu mult așteptata zi.

Sibienii au dat dovadă și de această dată de supunere în ceea ce privește condițiile impuse de autorități. Aceștia au purtat masca de protecție în spațiile închise și au păstrat distanța recomandată de 2 metri.

Pe cei mai mulți dintre “plimbăreți” i-am zărit în Piața Mare, în jurul fântânii arteziene sau pe băncile din interiorul Pieței.

Proprietarii magazinelor cu acces la stradă, care au redeschis astăzi, s-au bucurat și ei de cozile de clienți care așteptau nerăbdători la rând. Cei mai mulți sibieni s-au “înghesuit” la cafenelele ce livrau la pachet, dar și la magazinele de patiserie.

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *