19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Maratonul anual de la Sibiu – fixat pe 29 august! Află DETALII

Știri din Județ

Maratonul de la Sibiu, conform tradiției, are loc în fiecare an în ultima sâmbătă din luna mai, însă, datorită contextului în ne aflăm, organizatorii au decis amânarea evenimentului din motive de siguranță. Maratonul va avea loc așadar, în ultima sâmbătă din vară, mai exact în 29 august.

Maratonul Internațional Sibiu este organizat de Fundația Comunitară Sibiu, în parteneriat cu Grey Projects si Clubul Comunitar Sibiu și cu sprijinul partenerului principal tradițional Visma Software România si este un eveniment sportiv de atragere de fonduri pentru proiecte din comunitatea sibiană.

Acest eveniment sportiv se adresează atât alegătorilor profesioniști, cât și amatorilor, adulților și copiilor.

Mai multe detalii pe site-ul: http://maratonsibiu.ro/2020-cel-mai-bun-maraton-pe-care-il-putem-face-15280/

În 29 august 2020, Sibiul se (re)pune în mișcare! În ultima sâmbătă de vară…

Dorim să vă chemăm alături de noi, să sperăm împreună, să gândim, să construim și dacă totul merge bine, să alergăm! Trimiteți-ne ideile voastre și pe cele foarte bune le vom include în planul nostru. Ca manageri de proiect, ne place să eliminăm cât mai mult riscul și vom face asta în continuare, însă trebuie să recunoaștem că de aici înainte trebuie cu toții să fim mult mai confortabili cu incertitudinea și tot ce înseamnă calculul și managementul riscului. Ceea ce nu ne poate surprinde nu ne poate răni. Vă invităm să faceți un salt de credință/încredere alături de noi spre incertitudine și să vă înscrieți la cel mai bun maraton pe care îl putem face – transmit organizatorii

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri